ExtremeNet – pristup internetu

Od ponedjeljka 6. lipnja svi članovi udruge Extreme Wireless koji su zainteresirani za pristup internetu putem bežične mreže mogu otići u poslovnicu tvrtke Magic Telekom d.o.o., Kratka 4 (preko puta Elektre) i aktivirati si ugovor za servis ExtremeNet – pristup internetu posredstvom mreže Extreme Wirelessa.

Internet je 2048/256 kbps bez ograničenja prometa (tzv. flat rate), a cijena je 30 kn/mj. Plaćanje se vrši virmanom koji vam svaki mjesec stiže na kućnu adresu. Ugovorna obveza za korištenje servisa je mjesec dana i svaki se mjesec automatski produljuje.

Servis si mogu aktivirati svi članovi udruge koji su uplatili godišnju članarinu i predali pristupnicu. Provjeru jesu li vam uplata i pristupnica evidentirani možete provjeriti prijavom na bazu članova (prozor Korisnik: status aktivan, članarina uplaćena).

Članovi koji su za 2011. godinu uplatili članarinu 300 kn, shodno dogovoru, do kraja godine imaju plaćen internet i ne trebaju raditi aktivaciju ugovora u poslovnici telekoma. Predlažemo vam da si ugovor aktivirate krajem prosinca. Internet koji sada koristite gasi se 1.1.2012.

Članovi koji su za 2011. godinu uplatili članarinu 150 kn, a tijekom prvog polugodišta 2011. godine koristili su internet putem zajedničke veze koju udruga ima s Magic Telekomom, dužni su podmiriti dugovanje za korištenje interneta u iznosu od 75 kn bez obzira na trajanje korištenja. Plaćanje izvršite prema virmanu koji vam stiže poštom 6. lipnja. Članovi koji si ne aktiviraju ugovor do 30. lipnja izgubit će pristup internetu.

Prednosti ExtremeNet interneta:

  • veza se ne dijeli te svaki član ima garantiranu brzinu
  • nema ograničavanja portova i servisa (POP3 mail, usenet)
  • stabilne latencije (ping)
  • javna IP adresa
  • simbolična cijena

Upute za konfiguraciju ExtremeNet servisa: Preuzmi upute

Jedan komentar

  • igor lah (buco) 7. siječnja 2018.

    Lljep pozdrav stranica vam je super .
    Imam pitanje dali čemo dobiti račun za članarinu na kučnu adresu iliga trebamo sami napisati ,prošle godine je bio poslan nakučne adrese, i zašto jučer i danas nemam net pristup sa vodotornja pa bih vasmolio da mi odgovorite


Komentiraj članak