Novi paketi za pristup internetu

Kao što smo najavili na godišnjoj skupštini udruge, od ponedjeljka 8. travnja za aktivaciju su dostupni novi ExtremeNet paketi za pristup internetu. Postojeći paket od 2 Mbps za 30 kn zadržan je uz udvostručenu brzinu slanja (engl. upstream), te su dodana 2 nova paketa – ExtremeNet M i ExtremeNet L. Sva 3 paketa karakterizira nešto veća brzina slanja podataka u odnosu na komercijalno dostupne pakete na tržištu čime danas sveprisutne usluge u oblacima, audio-video komunikacija poput Skypea ili slanje elektroničke pošte s privicima radi brzo i bez prekidanja.

Ugovorna obveza za sve pakete je i dalje mjesec dana, a promjenu paketa moguće je vršiti jednom mjesečno. Za aktivaciju paketa članovi moraju biti u statusu aktivnog člana odnosno moraju imati predanu pristupnicu i uplaćenu godišnju članarinu.

Novi ExtremeNet paketi:

PaketMaksimalna brzina (download/upload)PrometCijena (PDV uključen)
ExtremeNet S5 Mbps / 2 Mbpsneograničen30 kn/mj
ExtremeNet M10 Mbps / 4 Mbpsneograničen65 kn/mj
ExtremeNet L20 Mbps / 8 Mbpsneograničen100 kn/mj

Više o ExtremeNetu možete pročitati na sljedećem linku: http://extremewifi.hr/extremenet/

2 komentara

  • nedeljko 15. prosinca 2013.

    Poštovani!

    dali je omnica na neboderu u krležinoj 1 u funkciji ili ne.naime lovio sam slabi signal sa mrežnom karticom a sada više nema signala ni sa vanjskom antenom od 18 db.nalazim se u vukovicevoj 8 na prvom katu i imam optičku vidljivost ka anteni(200m).

  • Nikola Zagorec 15. prosinca 2013.

    Bok Nedeljko! Ako misliš na antenu bronx.xtwifi, ona radi još uvijek. Od kad imaš problema sa spajanjem? Ako pratiš naš portal, još prije pola godine najavili smo da ćemo na proljeće raditi remont Bronxa i 2.4GHz omni antenu skinuti sa zgrade. Predlažem da razmisliš o kupnji uređaja RouterBOARD SXT s kojim ćeš moći nastaviti koristiti mrežu i nakon toga.


Komentiraj članak